Vajza nga Dajçi përlot: Duan të më martojnë me zor në Australi, me një plak, me ndihmoni si t’ia bej

by editor

Një histori e pabesueshme është kjo e rrëfyer nga një vajzë e re për lexuesit e faqes sonë në Facebook. Sipas vajzës familje kërkon ta martojë me mbles ëri, me një person 16 vite më të madh në moshë se vajza. Kjo është historia e rrëfyer.

“Erdhëm në qytet, por Dajçi nuk u del prej shpirtit familjes time.

Përshëndetje lexues, unë jam një 19-vjeçare dhe jam në një hall të madh.

Prindërit duan të më martojnë me një burrë, ca burri them unë, plak më mirë me thënë sepse ai është 16 vite më i madh në moshë se unë.

E tm errshme! Po kaloj në dep resion. Ai jeton në Australi, gruaja e parë i ka vd. e kur dhe babit tim i është mbushur mendja të më martojë mua me atë.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy