Unë Jam Nga Fshati, Dua Të Punoj Dhe Ta Bëj Një Fermë, Kush Më Thote Suksese Zoti U Dhashtë Atë Që U Mungon

by editor

Une Jam Nga Fshati, Dua Te Punoj Dhe Ta Bej Nje Ferme, Kush Me Thote Suksese Zoti U Dhashte Ate Qe U Mungon Une jam nga Fshati, d ua te p unoj dhe ta bej nje ferme,

Kush me thote S uksese Zoti u dhashte ate qe u M ungon.Pershendetje shq iptareve kudo qe jane, une jam nje vajze e thjeshte nga Fshati.

Kjo gje nuk me p engon aspak, sepse e dijme qe m entaliteti eshte ashtu qe p aragjy.kohen njerezit nga fshatrat e p osaqerisht femrat.Une nuk merem me kesi lloj gjerash,

Une Jam Nga Fshati, Dua Te Punoj Dhe Ta Bej Nje Ferme, Kush Me Thote Suksese Zoti U Dhashte Ate Qe U Mungon Une jam nga Fshati, d ua te p unoj dhe ta bej nje ferme,

Kush me thote S uksese Zoti u dhashte ate qe u M ungon.Pershendetje shq iptareve kudo qe jane, une jam nje vajze e thjeshte nga Fshati. Kjo gje nuk me p engon aspak, sepse e dijme qe m entaliteti eshte ashtu qe p aragjy.kohen njerezit nga fshatrat e p osaqerisht femrat.Une nuk merem me kesi lloj gjerash,

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy