“Ty s’të duam, ske as toka as shtëpi”/ Nëna mbushet në lot në emision: Djali më thoshte ik moj…

by editor

Drita: Unë e di se çfarë kam hequr, gati sa s’më ka ikur mendja. Nga veshi nuk dëgjoja mirë se më ka pl.asur cipën e da.ulles së veshit.

Mirela Milori: Nga dh.una, ishte i dhu nshëm?

Drita: Po, nuk merrja vesh se ku isha.

Mirela Milori: A i tregove këto në gjykatë kur u bë di.vorci?

Drita: Ai mori avokat, tha që morri thi.kën të th.errte djali, e mësoi djalin. A merret dj.ali 10 vjeç atje?

Mirela Milori: Si ka mundësi që dj.ali të gë njejë?

Drita: Më thoshte djali, ty s’të d.uam, nuk ke toka as shtëpi. Ik moj dh.ëmbë ka lbur e Mallakastrës dhe e Tepelenës më thoshte mua. Vetëm vajza më do.nte, ai nuk kishte dh.emshuri. Atëhere kur ishte i vogël vetëm më gju.ante,

kurse tani është bërë i mirë, edhe në shkollë. Këdo që takoj më thonë si fëmijët e tu nuk ka. Në fillim qe i vogël, nuk kup.tonte.

Kur ishte 15 vjeç kt.heu, erdhi më takoi dhe më pas filluam të flisnim në Fa.cebook. Mua më duket sikur nuk ka dashuri, mendoj që kur të mar.tohet dhe t’i thotë nusja, mbase më afrohet.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy