Turp! “Instagramin e Luizit e bllokoi Top Channel”, kunati vë pikat mbi “i”(Foto)

by editor

Historia e Instagramit të Luizit ka momentalisht më shumë vëmendje se loja e tij brenda. Nga Luiz Ejlli, u kthye në Ina Ejlli dhe kjo sepse sipas menaxhuesve të tij,

motra dhe shoqja, është tentuar të merret nga Top Channel pasi këta të fundit pretendojnë se kanë të drejtat e lidhje me emrin dhe administrimin.

Kunati i Luizit, Sokol Tahiri, ka reaguar në Instagram, ku informon se produksioni i ka kontaktuar dhe u ka thënë se të drejtat në lidhje me emrin dhe administrimin i takojnë Top Channel,

por thekson se për këtë nuk u kanë paraqitur asnjë dokument.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy