Tronditëse/ Vajza e gra në Rrogozhinë shesin trupin për 2 mijë lekë, “Ta bëj qefin, e bëj super

by Lajme Shqip

Pro stitucioni i rrugës është një realitet probIematik në Shqipëri.

Kamera fshehtë e “Stop” tregoi këtë të martë se si gra e vajza shesin tr upin e tyre për 2 mijë lekë të reja.

Raporti ndodh në rrugë ose në hotel, varet nga kërkesat e kIientëve dhe buxheti i tyre.

Situata me punonjëset e se k sit janë filmuar në rrethrrotullimin e Rrogozhinës.

Pr ostituta: Ku do ikësh ti?Qytetari: Ju prisni autobusin apo…?

Pr ostituta: Ne jemi në punë.

Qytetari: Hë?Pr ostituta: Ne jemi në punë.

Qytetari: Punë hë…?Pr ostituta: Punë!

Qytetari: Ça pune më?Pr ostituta: Pxxx…

Qytetari: Hë?Pr ostituta: Pxxx…Qytetari: E sa lekë do ti?

Pr ostituta: 20! Qytetari: 20 mijë lekë? Pr ostituta: Po!

Qytetari: Po ku? Pr ostituta: Në hoteI!Qytetari: Ku është hoteIi?

Pr ostituta: Aty para!

Qytetari: Aty para? Qytetari: Vetëm një të pr ishur?

Pr ostituta: Po!Qytetari: Hë? Pr ostituta: Po!

Qytetari: Po për të ndenjur, një orë? Pr ostituta: Një orë, 40!

Qytetari: 40 mijë lekë? Pr osti tuta: Po!

Qytetari: E rri, bën ça të duash?Pr ostit uta: Po!

Qytetari: Po hoteIin e paguaj unë?

Pr ostituta: (Flet në telefon) Hiç te puna, uaaa e zeza.., jo, jo, s’e blej.

Qytetari: Rri çdo ditë këtu ti?Pr ostituta: Po, po!

Qytetari: Se sot do iki unë, nesër do vij, po hë…

Pr ostituta: Po! Qytetari: Ok! Në një situatë tjetër, kamera e fshehtë e “Stop” ndalet tek një g rua 37-vjeçare dhe një 26-vjeçare.

Qytetari: Si jeni? Pr ostituta 1: Mirë! Ju si jeni?

Qytetari: Ça po bëni? Pr ostituta 1: Mirë!Qytetari: Keni pas ndonjë çikë punë? Pr ostituta 1: Jo, mo.

Qytetari: Pse? Pr ostituta 1: Ku ka punë, kur ka ka, kur s’ka s’ka.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy