Tenton të japë provimin e patentës në vend të shokut, por e pëson keq i riu

by editor

Si pjesë e shërbimeve të monitorimit te fenomenit të lejeve të drejtimit të rr eme, pasditen e së enjtes 2 shtator, agjentët e Policisë Rrugore të Genovës identifikuan një shtetas të huaj 30-vjeçar, banues në Reggio Emilia, i cili ishte paraqitur në një autoshkolle në Sestri Levante per të marrë provimin praktik të patentës se shoferit në vend të bashkatdhetarit te tij transmeton shqiptari.net.

Burri, i cili tashmë kishte kaluar me sukses testin e parë të kuizit teorik në vend të mikut të tij, nuk e dinte që policët e Rrugores kishin marrë tashmë hapa për të demaskuar masht ruesin dhe ishin gati ta kapnin atë në aktin e k r i mit gjatë testit praktik

Marrja e dokumenteve të treguara nga burri bëri të mundur gjurmimin e kandidatit të vërtetë i cili u de noncua për zëvendësimin e personit.

 

Prania e precedentëve të shumtë specifikë dhe serioziteti i faktit për shkak ë rrez iqeve të dukshme të mundshme në lidhje me sigurinë në rrugë, kanë bërë të mundur aplikimin kundër 30-vjeçarit të masës sht rënguese të arre stit për k r i min e dëshmive të rr eme ndaj një zyrtari publik, përveç de noncimit për zëvendësim personi.

Ndërhyrja në kohë e Policisë Rrugore, e cila prej vitesh është përfshirë në luf timin e fenomenit të lejeve të drejtimit të rre me, gjithashtu me strategji bashkëpunimi me Zyrat e Motorizimit Civil të pranishëm në zonë, ka prishur mashtrimin. Ky është një aktivitet themelor për të parandaluar njerëzit e papërgatitur qe te rrezi kojne sigurinë në rrugë.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy