Si kurrë në histori! Sh okohet Ardit Gjebrea dhe “braktis” studion në mes të emisionit

by editor

Një nga momentet më të rëndësishme në “Shihemi në Gjyq” është votimi i publikut. Situata mes bashkëshortëve Bedrie e Marjeta që kanë ardhur në rubrikën e “E diela shqiptare” në Tv Klan për shkak se rre zikojnë të mbeten pa shtëpi për shka k të një kre die, hasi në një gjuhë të pahij shme.

Bedriu, i cili aku zon bashkëshorten për këtë kr edi që ajo pranoi të ndihmonte të afërmin e saj duke lënë si garanci shtëpinë e tyre, e ofe ndoi duke përdorur fjalë të rë nda për një bashkëshorte.

Të bindur se publiku do të përkrahte Marjetën për shkak të sjelljes së bashkëshortit, Ardit Gjebrea dhe Eni Çobani pritën me siguri animin e peshor

s. Por publiku i habiti të dy jo pak sepse i dha të drejtë Bedriut, duke shkaktu ar re voltimin e moderatorit, i cili u la rgua nga salla.

Eni Çobani: Jemi pak të be fasuar nga votimi sepse duke parë një burrë kaq ag resiv…

Ardit Gjebrea: Do doja ta vazhdoje vetë seancën e ndërmjetësimit sepse me këtë votim unë nuk mund të qëndroj këtu.

Vazhdoje vetë seancën e ndërmjetësimit, e kam në shenjë prot este ndaj publikut.

Siç sqaron më tej Eni Çobani, sigurisht që publiku është i pace nueshëm në vendimin e tij, por pritshmëria e tyre qëndronte në solidari zimin ndaj Marjetës, teksa publiku u përqen drua në prob lematikën e ngjarjes.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy