Shkon në hotel me vajzën e tij, 44-vjeçarit i bëjnë gjëmën! Menduan se ajo…

by Lajme Shqip

Stafi i një hoteli dyshonte se një baba ishte njeri i cuditshem pasi kishte rezervuar një dhomë me vajzën e tij adoleshente. Karl Pollard, nga South Wales mori një dhomë hoteli së bashku me vajzën e tij.

46-vjeçari tha se së bashku me vajzën e tij Stephanie, 14 vjeç, do të vizitonin nënën e tij. Por stafi i hotelit dyshoi se ai ishte njeri me qellime te keqia dhe lajmëroi policinë.

“Rreth 10 minuta pasi u akomoduam në hotel trokiti dera. Një polic ishte në këmbë. Mendova se diçka kishte ndodhur me nënën time ose me gruan.

Nuk mund ta besoja kur polici më tha ejani në rajon se jeni i dyshuar për sjellje te pahijshme. Mamaja ime sapo është diagnostikuar dhe ka nevoj perne. Doja ta merrja Stephanin që ta vizitonte para se të fillonte trajtimin”, tha 44-vjecari.

Ai tha: “Vajza ime ishte në lot. Ajo ishte aq e frikësuar”.

Një zëdhënës i policisë i ka kërkuar falje dhe tha se Pollard i është dhënë një rimbursim i plotë.

Policia tha: “Të gjitha ekipet tona të hotelit trajnohen sipas udhëzimeve kombëtare të mbështetura nga NSPCC.

Ekipet e hoteleve nga kanë ndihmuar shumë herë për të mbrojtur të rinjtë nga veset e keqia. Në këtë rast kemi gabuar “.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy