Sa meshkuj duhet të kalojë një femër që të quhet k*rvë? Shqiptarët na shokojnë me përgjigjet e tyre (Video)

by Lajme Shqip

Sa meshkuj duhet të ketë kaluar një femër për t’u quajtur k*rvë?

Besojeni apo jo, por kjo pyetje i është bërë vajzave dhe grave të Tiranës nga “Zjarr Tv” e përgjigjet e tyre do t’ju shkrijnë së qeshuri.

Sakaq në videon e bashkëngjitur lajmit mund të shikoni se si reagojnë gratë e vajzat shqiptare të cilat nurmat i variojnë nga 3 në 10 meshkuj.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy