Sa kohë mund të dυrοjnë f emrαt pa s**s?! Këto janë pasojat e çυditshme që iu ndodhin kur kαIojnë më shumë se…

by editor

Sa mund të durojnë femrat pa bërë se.ks dhe se cilat ishin efektet që sillte mos aktiviteti sek.sual?

Kësaj pyetje i ka dhënë përgjigje Revista gjermane “Petra”, e cila zhvilloi një sondazh ku morën pjesë më shumë se 1000 gra nga mosha 29 deri në 39 vjeç.

Edhe pse pritshmëritë ishin se femrat nuk mund të durojnë gjatë pa se.ks, nga ky hulumtim rezultoi se 58% e të anketuarave thanë se fare lehtë mund të durojnë pa se.ks!

33% pranuan se kanë mbi 2 vjet pa bërë se.ks, 40% deklaruan se kanë më shumë se 1 vit pa marrëdhënie, dhe 27% se kanë mbi 6 muaj pa raport se.ksual.

Ndërkohë sa u përket efekteve anësore, ekspertët thanë se mungesa e marrëdhënieve se.ksuale ishin më se të dukshme.

Femrat që kishin 3 muaj pa bërë se,ks filluan të shfaqnin sjellje disi të çorientuara.

Ato që kishin 6 muaj pa s.eks shfaqën shenja stresi dhe ato që kishin 1 vit pa kryer marrëdhënie se.ksuale ishin një hap para shtrimit në… ‘çmendinë’.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy