Sa herë ju ka rr ahur burri? Pa fjalë nga përgjigjet e grave shqiptare (Video)

by editor

Sa herë ju ka rra hur burri? Ja si përgjigjen gratë shqiptare

Në ditën ndërkombëtare kundër dh u nës ndaj grave, gazetarja e emisionit investigativ “Boom” në Ora News ka pyetur gratë shqiptare se sa herë i ka rra hur burri.

Të intervistuarat, kryesisht në mesomoshë e marrin me “sportivitet” këtë pyetje dhe reagojnë duke qeshur.

Disa nga përgjigjet e tyre janë me të vërtetë interesante dhe do t’ju bëjnë edhe juve të qeshni.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy