Po udhëtonte drejt Greqisë, 24-vjeçarja shqiptare sh*kon udhëtarët me atë që fshihte në çantë

by editor

Një vajzë shqiptare ka ngritur në këmbë p olicinë greke sapo ka kaluar Kakavijën pas kontrollit të kryer.

Autobusi është ndaluar nga p olicia në kryqëzimin e Kallpaqit dhe i ka kërkuar shoferit që të verifikojë një pasagjere shqiptare,

e cila kishte hipur në autobus sapo kishte kaluar kufirin.

Gjatë kontrollit të 24-vjeçares, policia ka gjetur në çantën e saj 7 pako me 7 kilogramë has.hash secila dhe një pako me 550 gram m arijuanë.

Vajzës iu s ekuestrua d.r.oga bashkë me celularin që mbante.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy