“Po kjo nuk e hap”/ Luizi i jep ‘leksione’ Kristit si të puthë Keisin, shikoni çfarë bën ai (VIDEO)

by editor

Kristi dhe Keisi duken gjithnjë e më të afërt, dhe sot ata janë bërë pjesë e një shakaje bashkë me çiftin Luiz-Kiara.

Luizi po i mësonte taktikat se si të arrinte të puthte Keisin duke e demonstruar te Kiara.

Luizi: Shiko i vë gishtin kështu në buzë

Luizi: Pastaj e rrëshqet dorën tek veshi.

Kristi: Po ç’janë këto taktika që mëson ky

Luizi: E ke teknikë të sigurtë, do kesh besimin e saj

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy