“Përshëndetje e përzemërt dhe flagrante”, veprimi i Ramës ndaj Melonit jehonë në mediet italiane (VIDEO E PLOTË)

by Lajme Shqip

Kryeministrja Giorgia Meloni mori pjesë në samitin e Komunitetit Politik Evropian (EPC) i cili vizitoi 45 liderë të mbledhur në Moldavi .

Mes tyre edhe kryeministri shqiptar Edi Rama i cili e përshëndeti kryeministren italiane në mënyrë shumë të dashur (dhe flagrante), siç shihet në këtë video të postuar në rrjetet sociale nga Aneta Zachová.

Përqafimi mes Ramës dhe Melonit ka bërë jehonë edhe në mediet italiane.

Corriere della Sera shkruan “Përshëndetja e përzemërt (dhe flagrante) e kryeministrit shqiptar Rama drejtuar Melonit.”

Siç shihet nga një tjetër kënd i filmimit, Meloni reagon pas përqafimit që i jep Rama nga pas.

Më poshtë videot e shpërndara nga gazetarët e pranishëm:

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy