Përlot emigranti shqiptar: Si e kapa grυαn në kreυat me PRONARlN

by editor

Nuk e tregon emrin e tij të vërtetë, por ka një profil që mes tjerash mban emrin e qytetit të tij.

Ai ka shpjeguar se është i dëshpëruar nga 25 vite sa po jeton në Zvicër, pasi që nuk i ka ecur asgjë mire, edhe pse thotë se ka një jetë të bukur dhe biznes të suksesshëm në shtetin më të pasur evropian.

Gostivarasi thotë se së fundi ka dëshmi që gruaja e tij, që e kishte martuar para 10 viteve, që ishte gruaja e dytë, po e tradhë ton.

Dhe tradhë ton me një turk një bankier i suksesshëm në Gjenevë.

“Muajve të fundit e kanë shpeshtu lidhjen dhe gruaja më ikë shpesh nga shpija me arsyetime se po shkon tek motra në Itali.

Jam duke e përcjellë dhe më në fund e zbulova se shkon me turkun.

Por më mire po mendohem me ikë e me u kthy në vendlindje, atje ku kam disa dyqane me qira dhe mund të hap një biznes të suksesshëm.

Jam në hall të madh dhe s’di si t’ia bëj. Ta vras kot është sepse shkojë në burg për një lavire që sja vlen.

Një komshi i imi më ka sugjeruar të kthehem apo të shkojë në qytet tjerë, ndërsa të kërkoj divorc me gruan, me të cilën kam një fëmijë.

Me gruan e pare kam 3 fëmijë që janë të suksesshëm dhe kanë arritur rezultate në studime dhe në profesionet e reja.

Andaj jam krenar për familjen, por kjo lav ire po më shkatërron jetën.”

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy