Paguan hotelin sa qimet e kokës, çifti i sapomartuar merr lajmin e rëndë sapo shkon të flejë

by editor

Paguan hotelin sa qimet e kokës, çifti i sapomartuar merr lajmin e h.idhur sapo shkon të flejë…!!

Një çift të dashuruarisht që sapo ishin martuar, mbetën të befasuar dhe pa para pasi u

refuzuan nga stafi i hotelit sepse nuk kishin marrë me vete kartat e ID pas mbrëmjes së dasmës.

Emma Hulligan kishte rezervuar një natë qëndrimi në Hotel B … në Liverpool për të dhe burrin e saj me parat e dhuruara për dasmën nga prindërit e saj.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy