“Nusja shokohet para dasme, dhëndrin po e ushqente e ëma me gji”

by editor

Dasma është një nga periudhat më stresuese të jetës së një personi. A jeni vërtet të destinuar të jeni bashkë? Si do të jetë fjalimi që keni zgjedhur? A do të përshtatet fustani?

Megjithatë, një pyetje që ndoshta nuk do të prisnit t’ia bënit vetes në ditën tuaj të madhe, është a e kam parë burrin tim të ardhshëm duke u ushqyer me gji nga nëna e tij?

Duke folur në një podcast, Georgie Mitchell i tregoi bashkë-prezantueses Beth një histori që kishte dëgjuar për një dasmë, raporton LadBible.

“Dy raste ma kanë treguar këtë histori, nuk kam qenë në këtë dasmë, por në dy raste më kanë thënë, të dyja artiste makijazhi”, shpjegon Georgie.

“Ajo tha se nusja duhej të shkonte në tualet pak para ceremonisë dhe ajo që pa ishte mjaftueshëm për t’i dhënë fund një dasme.” Mjerisht, ajo që pa kjo nuse atë ditë nuk është nga ato gjëra që edhe mund ta ripajtojë një çift.

Georgie tregon: “Dhëndri po ushqehej me gji nga mamaja e tij”. Ka shumë të ngjarë që nusja nuk e kishte idenë se burri i saj i ardhshëm ishte ende me gji kur ai i propozoi.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy