“Nga i di ti këto gjëra”, historiani përplaset keq me gazetaren në studio live: Kush je ti?

by Lajme Shqip

Historiani Neritan Ceka është përplasur me gazetaren Fatmira Nikolli, pasi kjo e fundit tha se në Akademinë e Shkencave vetëm bëhen konferenca dhe jepen çmime.

I ftuar në emisionin “Now” në Euronews Albania, Ceka iu drejtuar Nikollit duke i thënë që të mësohet të flasë, duke theksuar se ndryshe nga se tha gazetarja Akademia e Shkencave i ka të gjitha.

Fatmira Nikolli: Akademia e Shkencave është vetëm një institucion që mblidhet për të bërë konferenca dhe kaq. Punën studimore nuk e bën.

E bën Akademia e Studimeve Albanologjike. Ajo që i mungon Akademisë së Shkencave është forca e studiuesve për të bërë kërkime shkencore për të bërë punime. Asambleja nuk punon dot për kërkim shkencor

Neritan Ceka: Nga i di ti këto gjëra. Nuk ju kam parë asnjëherë në Akademinë e Shkencave. Ligjin se kenie lezuar dare. Kush je ti? Mëso njëherë! Ligji për akademinë e Shkencave i ka të gjitha këto gjëra që thoni ju nuk i ka. Nëse unë ju dëgjova, më dëgjoni dhe mua.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy