“Në Shkodër e kanë frikë Luizin, ndërrojnë krah kur…”/ Banori i “BBVA” flet për këngëtarin: Shko e pyet në Dobraç për …

by editor

Në një bisedë ditën e sotme në shtëpinë e Big Brother VIP, Gerti, Lorenci dhe Luizi kanë diskutuar me njëri-tjetrin.

Me shaka, Gerti thotë se në Shkodër Luizin e kanë frikë dhe se njerëzit ndërrojnë krah kur kalon ai.

Gerti: “Në Shkodër e kanë frikë Luizin. Ndërrojnë krah kur kalon Luizi. Është gangster”.

Lorenci: “Pse më burrë, është që çke me atë punë, kur ka gjë me mua, vjen e ma thotë”

Luizi:“Shko në Dobraç e pyet”

Gerti: “Kam pyetur, kam pyetur”

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy