Mos u ankoni” Burrë e grua punojnë bashkë në ndërtim : I bëjmë të gjitha punët bashkë, ja sa para fitohet

by editor

Çifti, i cili ka 4 fëmijë bashkëpunojnë me njëri-tjetrin në proceset e mundimshme të lyerjes, veshjes dhe montimit të dritareve. Duke u përpjekur të kapërcejnë vështirësitë e jetës dhe të profesionit duke mbështetur njëri-tjetrin, çifti kryen edhe punët e shtëpisë duke ndihmuar njëri-tjetrin.

Abdi Cevizi duke folur për mediat tha se ai dhe bashkëshortja e tij punojnë në ndërtim prej 16 vitesh dhe tha:

Mersin’in Silifke ilçesinde inşaat işlerinde usta ve kalfa olarak çalışan 16 yıllık evli çift, hem hayatın hem de mesleğin zorluklarını birlikte aşıyor. İnşaat ustası 37 yaşındaki Abdi ve kalfa 34 yaşındaki Nurgül Ceviz çifti, sabahın ilk ışıklarıyla inşaatın yolunu tutuyor. Harç karıp duvar yapan 4 çocuk sahibi çift, zorlu boya, badana, mantolama ve pencere takma işlemlerini birlikte üstleniyor. Hem hayatın hem de mesleğin zorluklarını birbirlerine destek olarak aşmaya çalışan çift, ev işlerini de yardımlaşarak yürütüyor. ( Murat Pancar – Anadolu Ajansı )

Ne me gruan time bëjmë të gjitha llojet e punëve në ndërtim, si suvatim dhe lyerje. Jemi rehat dhe të lumtur. Kemi 4 fëmijë. Ne paguajmë për shpenzimet e tyre të arsimit. Ne po përpiqemi të jetojmë së bashku.

Duke shpjeguar se nuk mund të gjente asnjë punëtor ndihmës, Cevizi tha se gruaja e tij e cila ishte mësuar me punën, ishte në gjendje ta mbështeste në çdo detyrë. Nurgül Ceviz po ashtu tha se ndihmon bashkëshortin e saj në të gjitha llojet e punëve ndërtimore:

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy