Momente të nxehta në mesnatë mes dyshes Kristi-Keisi(Video)

by editor

Kristi dhe Keisi ka gjasa të jenë çifti i radhës që po krijohet brenda shtëpisë së Big Brother.

Hyrja e Keisit, ka ndryshuar deri diku lojën e Kristit , i cili e ka ndryshuar tërësisht fokusin e lojës, duke qëndruar gjatë gjithë kohës me Keisin.

Ditët e fundit, ngacmimet, prekjet e puthjet nuk kanë munguar mes dyshes. Madje, duke qëndruar në të njëjtin shtrat mbrëmjen e kaluar, Kristi nuk u ndal në asnjë moment duke puthur e përqafuar Keisin.

E vënë në siklet, kjo e fundit i kërkoi atij të largohej dhe të shtrihej të krevati i tij.

Teksa ditët kalojnë, duket se marrëdhënia dhe pëlqimi i tyre vjen gjithnjë e më shumë duke u forcuar. Ditët në vijim, do tregojnë se deri në cilën pikë do arrijë ky raport që po krijohet mes tyre.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy