Me lot! Luizi imiton Valbonën, batuta dhe ironi

by editor

Ironitë dhe batutat nuk munguan gjatë diskutimit të Luizit dhe Valbonës pasi përfundoi spektaki.

Luizi e cilësoi Valbonën si lojtaren më inteligjente që ka patur ndonjëherë formati i Big Brother.

Valbona e mori si tallje komentin e Luizit, por ky i fundit tha se nuk është ofendim, por vlerësim. Duke vijuar me ironitë, Luizi i tha Valbonës që të ngrejë një dolli për të nominuarit.

Ngacmimet dhe ironitë e tij ndaj Valbonës, shkrinë së qeshuri të gjithë banorët, të cilët po darkonin së bashku në oborr.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy