Lorenci ish i dashuri Kejsit? Banori i “BBVA” shpërthen ndaj Kristit dhe nuk i del inati: Kokëderr fare! Nuk mjafton vetëm…(Video)

by editor

Qetsori ka folur me djemtë për darkën e të nominuarve. Ai tha se Kristi është prepotent, por ai do i’a heqë këtë prepotencë para se të ikë nga shtëpia.

Lorenci e quajti ‘kokëderr’ që pas situatës që Kristi pati me Antonetën,

ku sipas tij duhej ti kërkonte falje, por nuk e bëri.

Sipas tij nuk vlen vetëm edukata.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy