Lëvizin monedhat e huaja, ja sa këmbehet euro, dollari dhe paundi britanik

by editor

Monedha e eurozonës shitet sot me 121.6 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 108.5 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 144.5 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 85 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 116.4 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.93 lekë

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy