“Lav*re”/ Shpërthejnë tensionet në BBV, degradon përdorimi i termave të rënda mes dy banoreve (Video)

by editor

Xhuli dhe Mbresa janë rikthyer sërish në armike, teksa kanë degraduar me ofendime. Ato ishin në oborr teksa debati i tyre ka shpërthyer me tone të larta.

Madje Mbresa në një moment ka përmendur termin “lavire”, duke i thënë Xhulit se nuk ka nevojë t’ia thotë si fjalë për të treguar se si vërtet e sheh në lojën e saj.

“S’kam nevojë askujt t’i them ‘lavire’ për t’i fituar 200 mijë euro”, i ka thënë ajo Xhulit.

Ndryshe ato kishin raporte tejet të mira me njëra-tjetrën, teksa e gjithë shtëpia ishin kundër tyre.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy