Kjo është fotοja që Grida s’do dοnte t’i publikohej kurrë

by Lajme Shqip

Grida Duma ka qenë një nga femrat më sharmante në parlamentin shqiptar e cila sa herë që dilte nga salla e seancave plenare ia dilte të tërhiqete vëmendjen e kolegëve të saj, por edhe gazetarëve.

Por me sa duket qëndrimi për një kohë të gjatë jashtë parlamentit ka sjellë edhe lodhjen e saj.

Fotografi I talentuar Agim Rama ka publikuar një foto të Grida Dumës të cilën ajo kurrsesi nuk do të donte që t’i publikohej në media, ku shfaqet e lodhur dhe shumë larg asaj Gridës që të gjithë imagjinojmë.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy