Kiara dhe Luizi shpërthejnë në lot, flasin me Oltën dhe ia bëjnë të qartë: Do e kesh peng këtë gjë deri në fund!(Video)

by editor

Teksa Kiara dhe Luizi qëndronin përqafuar në verandë, u është bashkuar dhe Olta.

Ajo ka nisur të puthë Kiarën njësoj si Luizi.

Olta e pyeti Kiarën nëse do e mendonte atë njësoj si Luizin, nëse do të dalë të shtunën, por Kiara ka thënë që jo,

pasi ajo do e nxjerrë nga shtëpia dhe se do ta ketë peng këtë gjë deri në fund.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy