“Kemi qenë në një burg me Qetsorin”, Bledi Mane: Ai qëndronte në bodrum me hajdutët e pusetave!

by editor

Gjatë qëndrimit të tij në “Big Brother VIP”, Bledi Mane foli shpesh për 3 eksperiencat e tij me burgun.

Gazetari ka qenë tre herë i arrestuar, por më shumë se një faj, ai e tregonte këtë me krenari duke e nxjerrë në pah në çdo moment kritik të qëndrimit të tij në shtëpinë e famshme.

Por doli Bledi Mane dhe hyri Qetsori. Edhe ky i fundit ka patur një histori me qelitë e errëta. Por ndryshe nga Bledi, Qetsori duket se nuk e ka me shumë qef historinë e tij të arrestimi.

“Nuk jam çun burgu unë! “, është shprehur ai.

Por për këtë duket se Bledi ka dashur të thotë fjalën e tij. Ai a treguar se ka qenë në një burg me Qetsorin, por me një ndryshim.

“Me Qetsorin kam qenë në burg, por me një ndryshim të vogël.Unë shërbeja të biblioteka e burfut lart në kar të tretë, ndërsa Qetsori qëndronte gjatë gjithë kohës poshtë të gjirizet, te bodrumi aty ku zakonisht izolohen xhepistët dhe hajdutët e pusetave…””, janë fjalët e Bledi Manes.

Në janar të vitit 2012, Qetsori u akuzua nga Policia me akuzën e vjedhjes dhe u la i lirë pak ditë më vonë.

Qetsori u akuzua për vjedhjen e disa tubave prej hekuri në pronësi të Ndërmarrjes së Ujësjellësit.

Sipas akuzës, Qetsor Ferrunaj kishte marrë tre punëtorë për të nxjerrë tubacionet, që kishin shërbyer para viteve 1990 për vaditjen e agrumeve në zonën e Orikumit.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy