“Je egoiste”/ Po këtë herë çfarë ndodhi? Zihen keq Kiara dhe Luizi: Mos hajde pas 5 minutash të më përqafosh (VIDEO)

by editor

Duket se marrëdhënia e Luizit me Kiarën është e tensionuar, gjë e cila është vënë re edhe ditën e sotme gjatë një debati mes njëri-tjetrit.

Kiara mori përsipër të bëntë llogaritnë e buxhetit javor. Ajo u shpreh se banorët janë të papërgjegjshëm dhe nuk dinë të bëjnë mbledhjet e tyre për buxhetin personal.

Nga ana tjetër, Luizi i tha se kur merr diçka përsipër duhet të ketë parasysh gjithçka, duke iu referuar listës së buxhetit dhe llogarive, teksa i ka thënë se ajo është egoiste.

Kiara: Kishim dhe një radio për të bërë.

Luizi: Pse unë nuk kisha? Pesë minuta punë ishte. Je egoiste.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy