“I ke në dorë jetën”/ Çfarë po përpiqen të bëjnë banorët? Luizi komunikon me kode me Jonën: Po mendon atë po mendoj edhe unë?

by editor

Luizi dhe Ermiona kanë diskutuar së bashku me disa banorë të tjerë në verandën e shtëpisë.

Duket se Luizi ka zgjedhur të flasë me kode për Maestron. Marrëdhënia mes tyre është prishur prej disa ditësh. Ata nuk kanë pasur më komunikim me njëri-tjetrin.

Luizi: A je e ndërgjegjshme se këdo të fusësh nesër në nominim me mua e Oltën, është jashtë shtëpisë? I ke në dorë jetën.

Luizi: Pse kam një mendim që ti po mendon atë që unë po mendoj tani?

Jona: Se ne jemi në simetri, edhe kemi shumë intuitë. Ti e ke pak më të avancuar intuitën.

Luizi: Unë e di si do iki dhe se çfarë fjalimi do mbaj në fund.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy