“Gjej nënën tënde”, prindërit i ulen ne gju nje djalit te adoptuar: Për ty do rrojmë e jetojmë(Video)

by editor

Një moment i vështirë ka ardhur në programin “E diela shqiptare” në Tv Klan në rubrikën plot emocione të “Ka Një Mesazh Për Ty”. Gëzimi, djali i adoptuar i Selvisë dhe Zinit ndodhet në anën tjetër të ekranit, në pritje të mesazhit të prindërve të tij. Deri më tani ata rrëfyen gjithë dhimbjen e vështirësitë, por dhe lumturinë që ka sjellë për ta rritja e një djali si Gëzimi.

E vërteta e ruajtur prej vitesh, iu bë e ditur fillimisht nuses së djalit, teksa ky i fundit e mësoi vetëm një vit më parë, në një bisedë kafeneje. Prej atëherë, brenga e prindërve është rritur çdo ditë derisa mendojnë që ka ardhur çasti t’i japin bekimin e tyre për të gjetur gjakun e tij biologjik.

Selvi: Gëzim, të keqen mami, të kemi thirrur këtu, do na falësh që s’ta kemi thënë deri sot që ti ta gjesh nënën dhe babain tënd, vëlla, ku mund ta kesh. Të jap mami me babin bekimin tonë, kudo që të shkosh ne na ke pranë,

me gjithë shpirt të gjesh vëllanë që dhe ti të çlodhesh një çikë. Llafet tona nuk mbarojnë, je pasuria jonë, je mbreti ynë të keqen mami. Të them nga fjalët më të mira, nga më të mirat, që rrjedhin nga zemra jonë, të përkasin vetëm ty.

Zini: Të jesh me neve derisa të jemi ne gjallë.

Selvi: Ne për ty do rrojmë e do jetojmë.

Gëzim: S’kam fjalë.

Zini: Derisa ne jemi të kënaqur me ty dhe vendosëm që ti të gjesh nënën tënde, pak me vonesë të thamë, por Erës ne i kishim thënë qëkur u martua, qëkur vije i lodhur ti mund ta kishe nga lodhja që ia bëje “oho”, por ne thamë me vete doje të gjeje ata që kishe, siç e more vesh që të thanë dhe ne vendosëm që ti ta gjesh nënën./tvklan.al

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy