Familja rome e gjeti të vogël tek koshi i plehrave 12 vite më parë. Ja çfarë ka ndodhur sot me Isaleon (Video)

by Lajme Shqip

Pasi e gjeten djalin e vogel ne kosh Isaleo nuk do ti takoj prinderit qe e lan aty.

Ai eshte i lumtur me familjen qe e gjeti dhe do qe te jetoj me ata.

Isaleo sot është 12 vjeç dhe e di mirë historinë e tij se si ka ndodhur dhe se si familja Rome e ka ndihmuar.Ne te vertet njerez fisnik edhe pse jane te varfer.

Në familjen rome ashtu si 10 vjet më parë asgjë ska ndryshuar. Për baba njeh Leonardin djalin e shtëpisë. Ai e gjeti dhe e solli në shtëpi dhe gjyshja Noçe e ëma e Leonardit e ka rritur Isaleon.

Ai ende jetojnë me të ardhurat nga kanaçet që mbledhin në koshat e mbeturinave. Por familja rome që e rriti kërkon që Isaleon të shpëtojë një herë e mirë nga koshat.Ata kerkojne ndihme nga ndonje institucion apo dikush qe ta shkolloj apo te kete nje jete tjeter se dhe jeta duke mbledhur kanaqe eshte ndryshe. Qe keshtu kush ka mundesi te na ndihimoje.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy