Erdhi nga Italia dhe investon gjithë paratë në Shqipëri, por i ndodh ajo që nuk ia merrte mendja

by editor

Erdhi nga Italia dhe investon gjithë parate në Shqipëri por i ndodh ajo që nuk ia merrte mendja

Por punët nuk i ecën mirë.

Vitin e kaluar Gazmendi dështoi pasi toka e tij nuk arriti të vaditej në kohën e duhur, ndërsa këtë sezon e penalizoi mos shitja e shalqirit.

“Prodhimi nuk shitet, nuk e kam shartuar me kungull, por prapë nuk shitet”, thotë ai.
Pasi humbi shumë para, Gazmendi thotë se e vetmja rrugë është kthimi sërish në Itali.

Edhe kushëriri i tij Adem Pirra që kishte mbjellë një sipërfaqe prej 4 hektarë me shalqi p ësoi h umbje. Ai pret me fr ikë fillimin e shirave ku e vetmja gjë që do t’i mbesë është groposja e prodhimit.

Të dy fermeret kanë vendosur që vitin tjetër mos të mbjellin më asgjë, duke lene djerrë tokat e tyre dhe ato që kanë marrë me qira.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy