“Ejani merreni vajzën se nuk e keni të v*rgjër”/ Çudia në Shqipëri, dhëndri kujtohet pas plot një muaji martesë

by editor

Daja i një vajze të re të sapomartuar, dy.shohet se ka.nosi burrin e saj, i cili pas një muaji i martuar u kujtua që natën e parë të martesës ajo nuk ishte e vir.gj.ër dhe ndaj ajo duhet të kt.hehej tek prindërit.

Ngjarja që është zbardhur nga komi.sariati numër pesë në Tiranë, u zbulua nga den.oncimi i dhëndrit të tre.mbur, i cili u martua në mes të muajit shtator dhe në një nga ditët e asaj që duhet të ishte si muaji i mj.altit, telefonoi vjehrrën duke i thënë: haj.de merr vajzën nuk ishte e vi.rg.jër!

Sipas burimeve ekskluzive të gazetës Si, A. T, i moshës 34 vjeç jeton në një fshat në periferi të Tiranës. Ai është nga fshatrat e Shkodrës dhe u martua me shkuesi gjatë muajit shtator, tre muaj pasi të dyja familjet ndërhynë për t’i njohur e për t’i lidhur në martesë.

I riu tregon në kom.isariatin numër pesë “prob.lemet mes meje dhe L. nisën menjëherë pas natës së parë, ne nuk bëmë celebrime. Gjatë kryerjes së marrëdh.ënieve bashkëshortore konstatova që nuk ishte e vi.rgjër. Një javë pasi konstatova këtë problem vura në dijeni mamanë time pastaj telefonova mamanë e L. I thashë në telefon që ajo nuk ishte vajzë, nuk ishte grua për mua dhe se duhet të vini ta m.errni”, shprehet në de.noncimin e kryer në pol.ici dhëndri i ri.

Por më tej dhëndri tregon se pikërisht përgjigjja që mori nga ana tjetër e telefonit nga vj.ehrra ishte “do ta mbash me det.yrim, përse nuk na vure
Problemet për A. T kanë nisur në ditët në vazhdim, ku ai ka marrë telefonatë nga daja i L. , i cili e ka kër.cë.nuar disa herë.

“Më tha nëse e lëshon L. do të dalë punë, më tha më mirë mb.yllu në shtëpi”.

Sipas dhëndrit kërc.ën.uesi është daja i dytë i nuses dhe këtë person ai e ka njohur ditën kur është shpallur fejesa. “Nuk e di nëse ky person disponon ar.më z.ja.rri – thekson A.T, por kërkoj që ky shq.etësim të ndi.qet ligjërisht”.

Burimet bëjnë të ditur se menjëherë është marrë në pyetje nusja e re, e cila fillimisht tregon që pas natës së parë të martesës nga fr.ika ka treguar se kush ishte personi me të cilin ajo kishte pasur një lidhje. “A. më pyeti a kisha pasur ndonjë lidhje, më tha trego të vërtetën se do jesh gruaja ime. I tregova – shton e reja. Ai mori në telefon në sy tim dhe kërkoi – hajdeni merreni se nuk është e vi.rgjër. Dh.unë fizike nuk ka pasur ndaj meje, por kër.cënime si nga burri edhe nga vjehrri dhe vjehrra kam pasur”.

E reja kujton se vjehrri i ka thënë “ti ke da.shnor? e fr.ikësuar pranova që po. Ua thashë këtë gjë kur ata po pinin kafe dhe nga fr.ika se në mur kishin një ç.ifte. Më pas aty erdhi im shoq , ata i treguan çfarë pranova unë nga fr.ika, im shoq më kapi nga flokët dhe se më gju.ajti me shp.ulla”.

Sipas burimeve pol.icore të gazetës Si është kryer këqyrja dhe kont.rolli i banesës së dajos, të cilit nuk i është gjetur asnjë send i palig.jshëm. Dajo deklaron: nuk e kam kërc.ë.nuar në asnjë moment dhëndrin, vetëm e kam sh.arë. më njoftoi motra e L, pra mbesa e cila më dërgoi një video, ku mbesa L . po merrej në pyetje nga dhëndri dhe vjehrri e vjehrra dhe ajo aty pranonte se kush ishte personi që kishte pasur të dashur para martese. E mora në telefon dhe i thashë: ca janë këto gjëra a jena miq, por dhëndëri më tha: nuk jena më miq, hajde merr mbe.sën pasi nuk ka dalë e ndershme. U sh.amë të dy, i thashë për çfarë arsyeje po i bëni këto gjëra që kujtoheni pas 30 ditëve martesë por dhëndri kërkoi: hajdeni merreni, nuk është grua për mua.

E ëma e nuses së re pretendon nga ana e saj se jeta e të bijës rrez.ikohet, por se ky nuk është aspak shkak për ndarje: ata duan ta lëshojnë pasi ime bijë nuk di të bëjë pune shtëpie dhe u kujtuan shumë vonë, nëse nuk ishte e ndershme të na thoshin ditën e nesërme këmbëngul gruaja që po ashtu shton para ofi.cerit të komi.sariatit numër Kamëz: ata po na tu.rp.ërojnë, ime bijë tani nuk është më e vi.rg.jër dhe nuk ma merr më askush.

Po.licia tregon për gazetën Si se dosja do ref.erohet për ka.nosje dhe ke.qpër.dorim të thirrjeve telefonike, pasi rezulton që përgjatë dy ditëve të fundit përpara de.non.cimit daja ka telefonuar plot 21 herë në numrin e dhën.drit. (SI)

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy