E pazakontë! Kapin pëllumbin tek dera e burgut, e pabesueshme çfarë i gjetën atij në trup

by editor

Një aparat celular është tentuar të futet në b u.rgun e Lezhës në një mënyrë jo të zakonshme.

Mësohet se në IEVP Lezhë është tentuar të futet një celular me pëllumb.

Mbi kurrizin e pëllumbit ishte lidhur një qese e zezë, në të cilën ndodhej celulari. Po shtu brenda në qese kishte një karikues dhe dy karta. Ndërkaq, është ndaluar nga policia e bu.r gut.

Kujtojmë se kjo është një gjetje jo e zakonshme, por e përsëritur disa herë, ku është tentuar të futen celularë me anë të pëllumbave nëpër qelitë.

Nga ana tjetër Policia bën me dije se po punohet për zbardhjen e plotë të ngjarjes.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy