E padëgjuar më parë! Martesa më e shkurtër në histori, çifti divorcohet brenda 3 minutash

by editor

Mund të duket e pa zak ontë, por është e vërtetë. Një çift në Ku vajt u divorcua vetëm tre minuta pasi u martuan.

Nusja u tërhoq gjatë ceremonisë në daljen nga gj yka ta, vetëm disa minuta pasi lidhën kurorë.

Arsyeja e divorcit ishte sepse burri i saj i ri e quajti atë “bu dallaqe” para të ftuarve dhe gruaja u ze mër ua aq shumë sa ajo i kërkoi gjy kat ësit ta prishë menjëherë martesën dhe t’i shkurorëzojë ata.

Sipas mediave vendase, raportohet se gjy kat ësi pranoi kërkesat e nuses dhe i dha një divorc në të njëjtën gjy kat ë. Martesa treminutëshe e çiftit, është cilësuar edhe si më e shkurtra në histori.

Ndërkohë shumë për doru es në rrj etet sociale uruan ish-nusen për trimërinë e saj dhe u shprehën se do të kishin bërë të njëjtën gjë nëse burri i tyre me të cilin sapo ishin kurorëzuar do t’i quante “bud allaqe”.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy