E martuar me femije, e reja nga Tirana: E kapi burrin me ‘dashnoren’ në shtëpi: Tentova të hyja brenda, bashkëshorti më plasi pas…

by editor

Një qytetare që banon në Tiranë ka treguar se në shtëpinë e tyre ndodhej një femër, ndërsa bashkëshorti nuk e lejoi të hynte brenda dhe madje e ka g ditur.

Shtetasja që ka bërë kall zimin është me shtetësi serbe dhe kombësi shqiptare. Ajo ishte e martuar prej dy vitesh me personin që ak zon dhe së bashku kanë dy vajza binjake 18-muajshe. Konf ikti ndodhi në apartamentin pranë bulevardit Gjergj Fishta, ku jetonte çifti.

Den ncuesja rrëfen në polici: “Kam shkuar në shtëpi dhe derën nuk ma hapi njeri, edhe pse kishte njerëz brenda. Kam pritur një orë dhe më pas ka ardhur bashkëshorti im, i kam thënë të ngjitemi te shtëpia të marr rrobat për vajzat dhe më pas do të iki. Por ai nuk pranonte. Jemi ulur në kafe dhe gjatë gjithë kohës komunikonte me mesazhe me dikë.

Shkova lart duke bë titur, edhe pse burri donte të më pengonte. Kur shkuam para derës, po fliste me një femër që ishte brenda dhe nuk pranonte të hapte derën. Ia hapi derën burrin.

Unë tentova të hyja brenda dhe bashkëshorti më përp asi pas murit, vura këmbën te dera që të hyja dhe ajo femra mbylli derën duke më zënë këmbën.

Më pas mora prindërit e burrit në telefon. Kur shkuam bashkë te shtëpia, ata nuk ishin aty. Pastaj erdhi burri e thoshte mos e merr policinë. Kur pa që e njoftuam policinë, mori një th kë buke, erdhi drejt nesh dhe ia drejtoi vetes”.

Den ncuesja shton se burri është përdorues i lëndëve dhe alk lit dhe ka përdorur dhe herë të tjera dh në fizike dhe psikologjike ndaj saj. “Më ka kërkuar lekë, më ka thënë po nuk m’i dhe do të marr vajzën. Kam njoftuar familjen time dhe më morën në Preshevë”, dëshmon ajo.

Ndërsa, i denoncuari i ka mohuar ak zat duke thënë se nuk e ka dh nuar gruan dhe vajzën që kishte futur në shtëpi, e ka vetëm shoqe. “Kemi dy vite të martuar, por 5 muajt e fundit marr dhënia është ftohur për shkak të marrëdhënies jo korrekte të gruas. Atë e mori familja nga Presheva, nuk jemi takuar më, e kam marrë në telefon për ta pyetur për vajzat”.

Madje rrëfen se gruaja ishte shumë agr sive. “Në dhjetor, isha në dhomë dhe njëra nga vajzat po qante shumë i thashë të shkonte ta pushonte, vetë shkova në kuzhinë, ajo vjen më vonë me një shkop druri dhe më godet pas koke, akoma e kam shenjën”.

Në d shminë e siguruar në Top Channel ka folur vetë vajza, për të cilën nisi konfl kti në fjalë: “Unë punoj si operatore në Call Center aty pranë dhe me shtetasin kam shoqëri. Një shoqe me të cilën ndaj qiranë, është inf ktuar me C vid, dhe ai më ka thënë të rri në shtëpinë e tij. Kam qëndruar aty për disa ditë. Një natë, trokiti dera, ai më tha hape derën se jam me ish-bashkëshorten do marrë rrobat dhe do iki. Unë u bëra gati, i thashë do të iki se nuk dua pr bleme. Kam shkuar në hotel. Ai erdhi dhe të dy kemi ndenjur në hotel. Nuk kam parë në asnjë moment që të ketë ushtruar dh në ndaj zonjës”.

Shtetasi, i ak zuar ndodhet në gjendje arr sti ndërkohë që prokuroria vijon hetimin për çështjen.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy