E bujshme! Skualifikohet Luiz Ejlli për thyerje rregullash!

by editor

Skualifikohet Luiz Ejlli për thyerje rregullash! 6 minuta më parëLuizi ditën e djeshme mori detyrën nga vëllai i madh që ai dhe banorët e zgjedhur nga vëllai i madh të lidheshin me litar për 24 orë.

Lojë kjo e përsëritur.Kush thyente rregullin do të skualifikohej dhe menjëherë dilte në nominim.

Këngëtari sot ka hequr litarin duke u përjashtuar nga loja dhe është i pari banor që del automatikisht në televotim ndërsa pjesa tjetër e banorëve vazhduan lojën.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy