“Do të të bëj copash! Emrin tënd do e shkatërroj”, Meri debaton me një tjetër banor (Video)

by Lajme Shqip

Meri dhe Gazi, dy banorët e Big Brother VIP janë përfshirë në një debat të ashpër me njëri tjetrin, me tone kërcënuese.

Të ulur në sallonin e shtëpisë, Meri është revoltuar pasi i kanë përmendur moshën.

Meri: Guxove edhe njëherë të ofendosh në moralin e njerëzve do të bëj copash në kuptimin e mirë të fjalës. Do shkrumboj ikonë dhe figurën tënde në çdo cep. Kaq mbaje mend.

Gazi: As nuk e diskutoj.

Meri: E kam atë forcë. Do të shkrumboj fare.

Gazi: Ça do bësh?

Meri: E di unë se çfarë do të bëj.

Gazi: Do bësh magji.

Meri: E do bëj magji, magjinë e surratit tat, ke inat ti?

Ndërkohë banorët e tjerë i kanë kërkuar Merit që të qetësohet, pasi Gazi po e bën qëllimisht që ajo të nxehet dhe të dalë nga loja e imunitetit.

Kujtojmë që ne sfidën e imunitetit ka qenë skuadra e Romeos, në të cilën përfshiheshin: Vesa, Roza, Rike, Heidi, Egla, Arta dhe Elvisi, që është shpallur truimfuese, duke fituar kështu imunitet në nominimin e ardhshëm.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy