“Do i themi Luizit”/ Dea dhe Olta planifikojnë një rreng për Qetsorin(Video)

by editor

Dea i ka thënë Oltës që edhe pse Qetsori e ka ‘ngacmuar’ shumë, ajo nuk do të ketë debate të ashpra me të,

por do të nxjerrë anën e tij naive.

Për të arritur këtë, Dea ka shprehur se do të përgatisë një rreng, ku bashkëpunëtore do jetë edhe Olta.

Vazjat kanë nisur të thurrin planin e tyre.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy