Dëshmia qe sh*koi Eni Çobanin: Ish-burri ka pasur 50 gra, i rri hte dhe me pas u thoshte… (Video)

by editor

Rubrika “Shihemi në Gjyq” në emisionin “E Diela Shqiptare” në Tv Klan solli historinë e pazakontë të zonjës Deliko, e cila në studio rrëfeu dh u nën 15-vjeçare nga ish-bashkëshorti.

E br aktisur nga fëmijët, ajo sot banon në një kasolle shumë afër bashkëshortit. Znj.Deliko kërkon nga vajza e saj që ta ndihmojë, sepse ndodhet në mes të katër rrugëve. Histosia e saj habit zonën Eni Çobani, por edhe publikun në sallë.

Eni Çobani: Ju çfarë dini për pjestimin e pasurisë që e fa jësoni mamanë?

Blerta: Po e fajësoj sepse që ka arritur deri në këtë pikë është faji i saj. Babai i la një truall dhe një dhomë.

Eni Çobani: Kush ishte dhomë, ajo që qëndronin lopët edhe dhitë? Atë quan dhomë ti?

Blerta: Po një kasolle. Të lutem zonja Eni.

Eni Çobani: Nëna jote i ka lëshuar shtëpinë 2-katëshe babait tënd dhe nëna me 4 fëmijë nga kjo drejtësi shqiptare është futur në kasollen e lopëve.

Blerta: Po!

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy