Çfarë ndodhi në BBV? Banorja bën gati valixhet dhe dëshiron të largohet nga shtëpija (Foto)

by editor

Arta në BBVK i bën gati valixhet, do që të largohet nga shtëpia. Nuk dihet arsyeja e vendimit të Artës, megjithatë ajo ka palosur rrobat për ta lërë shtëpinë e famshme.

Derisa, Mbresa dhe Melisa i qëndronin afër, ajo mblidhte rrobat e saj.

Ndërkohë, banorët e tjerë i qëndrojnë afër duke i thënë të mos ngutet në vendimin e saj.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy