Bledi, Kiara dhe Luizi në nominim, ja cili është banori që u largua në shtëpinë e “BBVA”

by editor

Gazetari Bledi Mane ka shprehur se dëshiron të largohet nga Big Brother. Ai ka shprehur vullnetin e tij të lirë për të dalë dhe e ka cilësuar si dhuratë ndaj Kiarës, duke argumentuar se nuk do ta ndajë nga Luizi.

Kujtojmë se Bledi ishte në nominim me Kiarën dhe Luizin.

Gjithashtu ai tha se nëse qëndrimi i tij në shtëpi vazhdon do të jetë i pamëshirshëm ndaj “bërthamës” së shtëpisë.

Si përfundim, ai u largua.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy