Ami në ‘Big Brother VIP’? Ky është vendimi më i fundit

by editor

“Big Brother VIP” është kthyer në kryefjalë kohët e fundit dhe një pyetje nëse do të bëhej pjesë e këtij formati, i është drejtuar edhe Amarda Toskës.

“Do hyje ndonjëherë në Big Brother?”, u pyet Ami në një intervistë për Amis Beauty.

A do hyjë në 'Big Brother VIP'? Ky është vendimi i

“Për momentin them jo absolutisht, por kam kuptuar që me kalimin e kohës edhe pse pyetja është e njëjtë përgjigjet ndryshojnë kështu ku i dihet”, u përgjigj Ami.

A do hyjë në 'Big Brother VIP'? Ky është vendimi i

A do hyjë në 'Big Brother VIP'? Ky është vendimi i

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy