OLTA U ZOTUA SE DO T’I LARGONTE KIARËN/ LUIZIN E KAP FRIKA?! JA “OFERTA TUNDUESE” QË I BËRI KRISTIT PAS MESNATE!

by editor

Prime-n e djeshëm Nita hapi Kutinë e Pandorës dhe dërgoi në nominim dy çiftet: Olta-Kiara dhe Qetsor-Kristi.

Pas spektaklit, Luizi ka diskutuar me Kristin për këtë nominim.

Advertisements

Luizi i tha Kristit që mos të krijojë situata dhe debate me Qetsorin pasi kjo do të ‘fuqizonte’ Qetsorin dhe do e penalizonte atë.

Kristi u shpreh se Olta do bëj çmos që të largojë Kiarën nga shtëpia.

Advertisements

TË NGJASHME