Ndodh më në fund, vjen puthja e parë mes Keisit dhe Kristit(Video)

by editor

Mbrëmjen e djeshme banorët e shtëpisë më të famshme në Shqipëri kanë luajtur lojën pyetje dhe dënime.

Teksa janë bërë pyetje shumë pikante, ka pasur edhe dënime mjaft të sikletshme, por që banorët i kanë kryer me sukses.

Advertisements

Edhe pse ka qenë në kuadër të lojës Keisi dhe Kristi kanë dhënë puthjen e parë.

Ka qenë Olta që ka zgjedhur një pyetje për Keisin: “Cilin banor do zgjidhje të martoje, të dashurojë dhe të eliminoje. Ose përgjigju ose puth dikë në buzë.”

Advertisements

Keisi zgjodhi dënimin dhe të dy u puthën.

TË NGJASHME