”Mezi pres rrogën, çdo muaj fsheh paaftësinë time si kryefamiljar” Genc Fuga rrëfen situatën e vështirë ekonomike(Video)

by editor

Një nga aktorët më të mirë shqiptar Genc Fuga, së fundmi ka qenë i ftuar në emisionin ‘Glamour Zone’ ku përballë moderatores Ester Bylyku, rrëfeu shumë të vërteta të hidhura.

Gjatë intervistës ai shpjegoi për herë të parë situatën e vështirë ekonomike në të cilën ndodhet së bashku me bashkëshorten e tij, Eni Jani, aktoren me të cilën jemi njohur nëpërmjet serialit ‘Njerëz dhe Fate’.

Advertisements

Ester Bylyku: Cila është prova më e madhe e dashurisë që t`i i ke dhënë gruas tënde?

Genc Fuga: Është gati një mision i pamundur që të jesh një çift krijuesish dhe interpretuesish në Shqipëri. Nuk e di si i gjejmë forcat në fund të muajit që presim daljen e rrogës së radhës.

Advertisements

‘Sillej si Diva, duhej ta ulja me këmbë në tokë’ Ester Bylyku zbulon cilin pesonazh pendohet që e ka ftuar në emision
Ester Bylyku: Cili ka qenë momenti që ajo të ka mbështetur më shumë se kurrë?

Genc Fuga: Unë fsheh paaftësinë time si kryefamiljar në sigurimin e të ardhurave. Eni duhet të fsheh pasigurinë time në sy të vajzave dhe pjesës tjetër të familjes. është një sakrificë, është një rol mbi rol që duhet të luajmë çdo fund muaji.

TË NGJASHME