“Gruaja ime më tradhton sërish, jam i shkatërruar”/ Bashkëshorti tregon si nisën dyshimet: Gjeta pilula kontraceptive në kosh, por unë mendoj që…

by editor

Një 38-vjeçar ka nisur të dyshojë se bashkëshortja e tij po e tradhton. Dhe arsyeja janë pilulat kontraceptive që ajo ka nisur të marrë.

Rrëfimi për The Deidre:

Advertisements

Kemi 9 vite së bashku dhe kemi një djalë gjashtë vjeç. Por kam filluar të dyshoj se ajo më tradhton,

pasi ka filluar të marrë pilula kontraceptive, ndërkohë që unë kam bërë vazektomi.

Advertisements

Kemi pasur probleme që në fillim të martesës, debatuam shumë pasi ajo pranoi se kishte bërë seks me meshkujt për një natë.

Ajo ka pasur fëmijëri të tmerrshme dhe nuk ka qenë e rrethuar me dashuri. Më kërkoi falje dhe vendosa t’i jepja shans tjetër sepse nuk doja ta humbisja.

Kjo ndodhi katër vjet më parë dhe me të vërtetë mendova se ishim bërë më të afërt dhe më të fortë që nga ajo periudhë.

Një pjesë e imja shqetësohej se do të kishte sërish tundime dhe muajt e fundit nisa të ndjenja se gjërat nuk po shkonin mirë.

Bashkëshortja ime u bë e ftohtë në raport me mua. Por nuk është vetëm kaq, zbulova një pako të zbrazët me pilula kontraceptive në kosh dhe një paketë gjysmë të përdorur në një qese tualeti.

Mendimi që ajo do krijojë lidhje serioze me dikë tjetër, më shkatërron.

TË NGJASHME