Shqiptari tro ndit gruan te Arditi: Vjen nga Kosova shtatzënë dhe më thotë e kam me ty! Por gruaja i tregon daten kur

by editor

Në rubrikën e “Shihemi në gjyq”, ku ndërmjetëson Eni Çobani është zhvilluar çështja e një burri dhe një gruaje nga Elbasani, të cilët ishin të martuar. Ajo çfarë u vu re është fakti se si burri dhe gruaja, sapo filloi emisioni shp rthyen në ak za.

Gruaja e ak zoi publikisht burrin se kishte kryer marr dhënie me motrën e saj dhe se ata të dy ishin das hnorë, ndërsa shtoi se ai e kishte kapur me zor në dhomën e gjumit.

Por edhe burri nuk u tregua aspak i qetë ndaj gruas së tij. Ky i fundit tha se e shoqja ishte shtatzënë dhe se fëmijën e kishte me dikë tjetër. Ai i kërkonte publikisht të tregonte se me kë e kishte fëmijën.

“…më thuaj kur ke qenë në Kosovë dhe sa muajshe je? Me kë e ke fëmijën?” Gruaja ka kujtuar një datë për ta ak zuar bashkëjetuesin.

Sipas saj, kur kishin drekuar në 8 mars 2016, në mbrëmje që e kishte përcjellë për në banesë, e kishte p rdh nuar.

Dhe prej asaj date gruaja tha se kishte mbetur shtatzënë, por sipas burrit, nuk dilnin llogaritë e muajve pasi nëse do të ishte e vërtetë pretendimi i saj, do duhet të kishte lindur tashmë.

Ai tha se nëse ADN do vërtetonte që fëmija është i tij, do t’ia jepte mbiemrin e tij, shkruajnë mediat shqiptare. “Fëmija a lind 9 muaj? Bëj llogari sa janë 8 Mars, prill, maj, ti duhet të kishe lindur, ti s’ke lindur ku të kam kapur unë të kam lënë me barrë? Megjithatë kur të lindi fëmija do bëjmë ADN.

Unë do përgjigjem për fëmijën e madh..Do të përgjigjem për 17 vjet që nuk të jam përgjigjur për fëmijën e parë. Nëse i dyti del që është fëmija im unë do ia jap atësinë”, tha burri në studio.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy