Lajm fantastik/ Shqipëria heq vizat me këtë shtet të rëndësishëm

by editor

Këshilli i Ministrave ka vendosur heqjen e vizave të Shqipërië me Kinën.

Vendimi është marrë në mbledhjen e djeshme të këshillit të ministrave, ndërsa thuhet se vizat do të hiqet për mbajtësit e pasaportave të zyrtarëve publikë dhe të pasaportave të zakonshme.

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të nenit 10, të ligjit nr.43/2016, “Për marrëveshjet ndërkombëtare në Republikën e Shqipërisë”, me propozimin e ministrit për Evropën dhe Punët e Jashtme, Këshilli i Ministrave

Miratimin, në parim, të marrëveshjes, ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së Republikës Popullore të Kinës, për heqjen reciproke të vizave për mbajtësit e pasaportave të zyrtarëve publikë dhe të pasaportave të zakonshme, sipas tekstit që i bashkëlidhet këtij vendimi.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy